Psychotherapie Antwerpen

Klacht over de behandeling van Isabel Gonzalez?

Ik ben aangesloten bij de VDO (Vlaamse Vereniging van Deskundigen in de Oplossingsgerichte cognitieve en systemische Therapie, Opvoedkunde en coaching). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Afspraken over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Een klacht? Vertel het mij.

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Nou, dan kun je altijd bij het VDO terecht.

Zorgvuldige afhandeling via VDO

Het VDO behandelt je klacht. Zij kunnen je adviseren, het is een onafhankelijke organisatie die je de weg wijst en helpt bij het indienen van je klacht. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Psychotherapeut VDO registratienummer:

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over het VDO, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf - bel mij of stuur even een mail naar praktijk Psychotherapie Antwerpen ter attentie van Isabel Gonzalez. Ik help je graag.

Over mijzelf

Psychotherapie Antwerpen - Isabel Gonzalez

Ik begeleid je op een persoonlijke en betrokken manier waarbij ik veel verschillende manieren kan gebruiken om de behandeling precies aan te laten sluiten bij je klacht en bij jou.
Isabel Gonzalez

Therapie

De behandeling is er op gericht dat je het allemaal snel weer zelf kunt, vanuit jezelf en met de mensen om je heen.
Ik doe mijn werk op een persoonlijke en betrokken manier.
Lees meer over therapie 

Wil je meer weten?

Neem contact met mij op!